Ons bestuur

Wij maken deel uit van OPSPOOR, een stichting met 37 scholen in Purmerend en omliggende gemeenten. Bij OPSPOOR werken zo'n 750 medewerkers dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van kinderen. Binnen de stichting vinden we onderwijsontwikkeling erg belangrijk en leerkrachten leren onderling met én van elkaar. Zo kunnen we ook binnen de H.M. Van Randwijkschool profiteren van waardevolle ervaring, nieuwe inzichten en toekomstgericht onderwijs.

Kijk op de site van OPSPOOR voor meer informatie. Of lees het jaarverslag van OPSPOOR, waarin u een mooi overzicht vindt van alle activiteiten van ons bestuur.

Leerlingen aan het woord

"We hebben een vrolijke en leerzame school."

"We doen onderzoekjes met verschillende thema's (wat ik niet altijd leuk vind, maar het is wel heel leerzaam). We werken met iPads en leer je omgaan met apparatuur.'